Over ons
Home

Over ons

Bruiloft op Maat, Wel meer maar niet minder

Zoals onze conceptnaam al zegt Bruiloft op maat. Wij hebben geen standaard prijspakketten maar denken met jullie mee. Wat zijn de wensen en hoe kunnen we dat doel bereiken.

Wij zullen zo veel mogelijk halen uit de wensen die jullie samen hebben. Mocht het niet haalbaar zijn binnen het gestelde budget zullen wij een passend aanbod doen.

Thijs

Weddingplanner

Neem contact met mij op

Marco

Ceremonie meester

Neem contact met mij op

Karin

Bloemiste / Decoratie

Neem contact met mij op

Ingrid

Trouw Ambtenaar

Neem contact met mij op

De juiste planning op het juiste moment

6

Specialisten

46

Bruiloften

33

Partners

1000

idee├źn

01. Ervaring

Met zeer veel kennis van leveranciers, bruiloften, techniek en zeer veel ervaring in ons vakgebied kunnen wij stellen dat wij een zeer ervaren team zijn die weten wat ze doen.

02. Professionaliteit

Wij komen allen uit ons eigen vakgebied op hoog niveau. Zo komen Marco en Thijs uit de bedrijfs en publieks evenementen, heeft Ingrid erg veel ervaring vanuit de gemeente als Babs en is Karin onze decoratie queen.

03. Garantie

De garantie geven wij jullie op een droomdag. Met een strakke planning, de juiste partners en veelvoudig contact met jullie, weten wij zeker dat dit zonder problemen zal verlopen.

04. Kwaliteit

De kwaliteit willen wij graag waarborgen. Wij durven nee te zeggen, wij weten wat ons te doen staat en zorgen hier voor de kwaliteit die wij wensen op onze eigen bruiloft.